Homeopatene

Tore Fosso | Reg. Homeopat MNHL

Jeg er utdannet ved Norsk Akademi for Naturmedisin 1983, og er en av grunnleggerne av Senter for Klassisk Homeopati i Bergen.Jeg er registrert homeopat i landsforbundet.På 80 og 90 tallet tok jeg etterutdanning i homeopati i Hellas, England, Tyskland og USA. Særlig under ledelse av prof. George Vithoulkas og andre kjente forelesere som dr. Roger Morrison,
R. Sankaran, M. Mangialavori m.fl.

Jeg har siden 1989 undervist i homeopatisk legemiddellære, metode, filosofi og klinikk ved Skandinavisk Institutt for Klassisk Homeopati (www.sikh.no) og fungerer som veileder for studenter og homeopater.

Jeg holder kurs for kolleger landet rundt og holder gjerne foredrag om homeopati for helsepersonell, foreninger og grupper.

Har i perioder vært med i styret Norske Homeopaters Landsforbund (NHL, www.nhl.no) sentralt og lokalt. Styreleder i NHL fra 2015 –

Innen homeopati finner jeg det særlig interessant å jobbe med psykiske problemstillinger. Det har i alle år vært mange barn i min praksis. Mange bruker meg som sin ”hushomeopat” for små og store plager.

I tillegg til homeopatisk medisin gir jeg kostveiledning, aktuelle kosttilskudd og urtemedisin i tilfeller der dette er nødvendig.

Kontakt Tore Fosso her eller på telefon +47 55 90 17 00


Ingunn Melstveit

Ingunn Melstveit | Reg. Homeopat MNHL

Eg er utdanna ved Norsk Akademi for Naturmedisin i 1983, og er ein av homeopatene som i samme år etablerte Senter for Klassisk Homeopati i Bergen.Har tatt etterutdanning hos blant andre prof. George Vithoulkas i Hellas, Dr.Bill Gray og Dr. Roger Morrison.  Dei siste årene har eg gått på seminar hos Henny Heudens-Mast i Belgia, 2 gonger i året. Desse er alle kjente klassiske homeopater.Eg er homeopat MNHL (medlem av Norske Homeopaters Landsforbund) , og praktiserer klassisk homeopati.

I praksisen min har eg pasienter ifrå alle aldersgrupper, og med mange ulike plager, både fysiske og psykiske.

Eg er Reg. Homeopat MNHL, det vil sei at eg er tatt opp i registeret for alternative behandlere i Brønnøysund.

Kontakt Ingunn Melstveit her eller på telefon +47 55 90 17 00


Synva Naa

Synva Naa,  | Reg. Homeopat MNHL

Eg er utdanna ved Norsk Akademi for Naturmedisin, – 83 til – 88. Hadde praksis i Asker før eg kom til Voss i 1991. Frå 1997 jobba eg også ved Senter for Klassisk Homeopati.

Eg har heile veien, både under og etter NAN tatt etterutdanning hos fleire av verdas ledande homeopater innen klassisk homeopati, som Vithoulkas, Morrison, Grey, Zaren, Jeremy Sherr, Geukens og ikkje minst Henny Heudens Mast, som eg no studere 2 gonger i året under.

Alle typer plager, akutte og kroniske, fysiske og psykiske, og folk i alle aldrar ser eg i min praksis.

Eg er også Reg.Homeopat MNHL, som viser eg er registrert i Brønnøysund registeret for alternative behandlere, og medlem av Norske Homeopaters Landsforbund.

Kontakt Synva Naa her eller på telefon +47 986 17 382